Vpichové teplomery s certifikátom o kalibrácii

Vpichové teplomery - digitálne a analógové vpichové teplomery využívané pri kontrole teploty pripravovaných pokrmov a ich spracovaní (studená kuchyňa, smažené pokrmy, teplota v jadre mäsových pokrmov, podávanie hotových jedál), pri kontrole teploty uskladnených potravín, rozmrazovaní a podobne.

Nový Zákon o metrológii z 15. mája 2018 (č. 157/2018) ustanovil pre zariadenia spoločného stravovania povinnosť používať POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ v skladoch potravín. Podľa Vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania - Chladený a mraziarenský sklad možno podľa kapacity zariadenia spoločného stravovania nahradiť chladničkou a mrazničkou , ktoré musia spĺňať metrologické požiadavky rovnaké ako sklad. Na základe uvedeného je povinnosťou vybaviť každú chladničku, mrazničku, suchý a studený sklad povinne kalibrovaným meradlom.

Od najnovšieho
všetky položiek na stránku

18 položiek

Strana: