Dôležitá informácia : 

Na základe Rozsudku v mene Slovenskej republiky Krajského súdu v Bratislave musí byť každý sklad ( chladený, suchý)  vybavený kalibrovaným teplomerom a vlhkomerom s certifikátom o kalibrácii. 

Každá chladnička alebo mraznička(slúžiaca na skladovanie potravín) musí byť vybavená kalibrovaným teplomerom s certifikátom o kalibrácii. 

Kuchynské zariadenia musia byť vybavené aj vpichovým teplomerom s certifikátom o kalibrácii .

Jedná sa o prevádzky, ktoré sa pri skladovaní potravín a príprave jedál riadia vyhláškou Ministerstva zdravotníctva SR č.533/2007 Z. z. o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania, napríklad jedálne (školské, podnikové, v domovoch sociálnych služieb, v zdravotníckych zariadeniach a iných), reštaurácie, stánky rýchleho občerstvenia , predajne potravín atd...

Podľa obľúbenosti
všetky položiek na stránku

22 položiek

Strana: