Kategória obsahuje sady teplomerov a vlhkomerov podľa predpisu HACCP s akreditovaným certifikátom o kalibrácii
Kalibrované sady meradiel sú navrhnuté v súlade s požiadavkami HACCP pre gastronomické prevádzky, výrobu, predaj aj distribúciu potravín. Sú nevyhnutné všade tam, kde sa vyžaduje pravidelná kontrola teploty a vlhkosti s dôrazom na bezpečnosť a kvalitu.
Teplota v každej chladničke, mrazničke aj vo všetkých skladoch musí byť kontrolovaná povinne kalibrovaným meradlom a preto Vám počet meradiel v základnej sade nemusí postačovať. Každá chladnička, mraznička aj sklad musia mať svoje samostatné kalibrované meradlo. V našej ponuke nájdete rôzne teplomery do chladničiek a mrazničiek, vlhkomerov s teplomerom pre suché aj chladené sklady či vpichových teplomerov na okamžitú kontrolu potravín ktoré si môžete dokúpiť. V našom sklade máme tisíce kusov, vďaka čomu dokážeme rýchlo vybaviť aj veľké objednávky.
Všetky meradlá sú kalibrované v našom akreditovanom kalibračnom laboratóriu podľa noriem ISO/IEC 17025 a ISO 9001:2015, čo zaručuje presnosť a oficiálnu platnosť meraní. Súčasťou sady sú certifikáty o kalibrácii pre každé meradlo, zároveň vedieme evidenciu meradiel a včas Vás upozorníme na potrebu následnej kalibrácie.
Rozsah kalibrácie meradiel teploty: -45 °C až 600 °C (priamo ukazujúce teplomery)
Rozsah kalibrácie meradiel teploty: -45 °C až 350 °C (sklené teplomery)
Rozsah kalibrácie meradiel vlhkosti: 10 % až 95 % (meradlá relatívnej vlhkosti vzduchu)
Garancia najlepšej ceny
U nás nakupujete kvalitné produkty za najlepšie ceny. Ak napriek tomu nájdete rovnaké produkty, ktoré sú u nás drahšie, prepošlite nám ponuku. Pokiaľ je to v našich možnostiach a umožní nám to právna úprava hospodárskej súťaže, dáme Vám nižšiu cenu alebo cenu dorovnáme.
Zákon o metrológii č. 157/2018 zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania, pri skladovaní a výrobe potravín, medzi povinne kalibrované meradlá.
Vyhláška č. 533/2007 Z. z o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke, mrazničke aj vo všetkých skladoch kontrolovaná povinne kalibrovaným meradlom. Každá chladnička, mraznička aj sklad musia mať svoje samostatné kalibrované meradlo s akreditovaným certifikátom o kalibrácii.
Vyhláška č. 129/2012 Z. z upravuje podmienky správnej lekárskej praxe. Podľa § 30 je potrebné uchovávať lieky za podmienok určených držiteľom registrácie lieku alebo výrobcom, pričom teplota a vlhkosť sa musia denne zaznamenávať, kontrolovať a vyhodnocovať počas prevádzky.
Vyhláška č. 423/2012 Z. z. o mäse jatočných zvierat sa stanovuje povinnosť merať teplotu vzduchu počas skladovania, uchovávania a vystavovania mäsa vo vitrínach najmenej jedným ľahko viditeľným kalibrovaným teplomerom.
KVALITA, DÔVERA, RÝCHLOSŤ A SPOĽAHLIVOSŤ.