Kategória obsahuje bezkontaktné infračervené HACCP teplomery bez certifikátu o kalibrácii
V ponuke nájdete digitálne infračervené teplomery pre potravinárstvo a gastronomické prevádzky v súlade s princípmi systému HACCP. Umožňuje rýchle, hygienické a bezkontaktné meranie teploty potravín, surovín alebo zariadení bez rizika krížovej kontaminácie. Využívané najmä pri kontrole chladených a mrazených potravín, pri ich skladovaní a preprave a taktiež kontrola teploty jedál pri ich spracovaní, úprave a výdaji. Tieto meradlá nie sú dodávané s certifikátom o kalibrácii a slúžia na informačné merania a kontrolu teploty v rámci bežnej prevádzky.
Vykonávame kalibrácie teplomerov a vlhkomerov vo vlastnom akreditovanom kalibračnom laboratóriu.
Garancia najlepšej ceny
KVALITA, DÔVERA, RÝCHLOSŤ A SPOĽAHLIVOSŤ.