





- Dostupnosť: Skladom
Príslušenstvo
Vybrať | Produkt | Cena bez DPH | Množstvo |
Predĺženie záruky +2 roky RC-5+ | 10,00€ |
| |
Kalibračný bod navyše (kalibračné body uveďte v komentári k objednávke v košíku) | 5,00€ |
|
Popis
Nakupujte kalibrované teplomery a váhy za veľkoobchodné ceny priamo z nášho akreditovaného kalibračného laboratória.
Kalibrovaný záznamový teplomer RC-5+ s certifikátom o kalibrácii pre monitorovanie teploty v chladničkách a chladiacich skladoch.
Softvér a návod na obsluhu si jednoducho u nás stiahnete pod obrázkami produktu.
USB port je umiestnený priamo na meradle, takže nepotrebujete žiadne káble na prenos údajov.
Dodáme Vám tento záznamník už kompletne nastavený, stačí ho len položiť na miesto merania.
Použitie záznamníka RC-5+
- Zdravotníctvo a farmácia: monitorovanie a zaznamenávanie teploty pri skladovaní liečiv v chladničkách a v chladiacich prenosných boxoch
- Gastronómia a potravinárstvo: monitorovanie teploty v chladničkách a chladiacich skladoch s potravinami podľa predpisu HACCP
Technické špecifikácie:
- Merací rozsah: -30°C až 70°C
- Rozlíšenie: 0,1°C
- Meracia sonda: sonda na kábli dlhom 70cm
- Rozmery: 80 x 34 x 14 mm
- Batéria: 1 ks CR2032 v balení
- Krytie: IP67
- Pamäť: 32000 údajov
- Interval záznamu: minimálne raz za 10s a maximálne raz za 24h, nastaviteľný pomocou softvéru
- Rozhranie: USB 2.0 A-typ pre komunikáciu s PC
- Hmotnosť: 35g
Akreditovaná kalibrácia v cene:
- Kalibrácia prebieha v našom akreditovanom kalibračnom laboratóriu
- 5 kalibračných bodov 0, 4, 6, 8, 10°C
- Certifikát o kalibrácii
Rekalibrácia bez starostí:
- Včas Vás upozorníme na potrebu opätovnej kalibrácie
- Rekalibrácie vykonávame rýchlo a spoľahlivo u nás v laboratóriu
- Odporúčaná periodicita kalibrácie je minimálne raz za 2 roky (alebo podľa požiadaviek inšpekčných orgánov)
Prispôsobenie a príslušenstvo:
- uvedené kalibračné body je možné upraviť podľa požiadaviek bez zmeny ceny
- ak potrebujete kalibračné body navyše, môžete si ich objednať ako príslušenstvo. Hodnoty kalibračných bodov uveďte v komentári v košíku. Každý ďalší kalibračný bod navyše je v cene 5 € bez DPH
- Záruka na meradlo + 2 roky ako príslušenstvo
Dostupnosť a doprava:
- Na sklade: produkt je skladom a odosielaný ihneď s aktuálnym dátumom kalibrácie
- Doprava kuriérom zadarmo na Slovensku aj do Českej republiky: pri objednávke 2 a viac kusov meradiel s certifikátom o kalibrácii ( pri objednaní 1 ks je doprava kuriérom 5 € bez DPH)
Výhody nákupu u nás:
- Priamy nákup z akreditovaného kalibračného laboratória, odborné poradenstvo, preverené meradlá
- Nastavenie meradla: záznamník Vám doručíme už kompletne nastavený, okamžite pripravený na záznam teploty
- Kalibrácia: Kalibrácie aj následné rekalibrácie po skončení platnosti vykonávame v našom akreditovanom kalibračnom laboratóriu
- Okamžitá dostupnosť: produkt je skladom a odosielaný ihneď s aktuálnym dátumom kalibrácie
- Možnosť prispôsobenia: kalibračné body je možné upraviť podľa požiadaviek bez zmeny ceny a možnosť objednať kalibračné body navyše
- Možnosť predĺženia záruky na meradlo: + 2 roky
- Pripomienka rekalibrácie: bezproblémová opätovná kalibrácia, pred uplynutím platnosti kalibrácie Vás upozorníme na potrebu opätovnej kalibrácie
- Najlepšia cena
Obsah balenia:
- Záznamník teploty RC-5+
- Akreditovaný certifikát o kalibrácii
- Evidenčná karta meradla
Vyhláška MZ SR č. 129/2012 Z.z upravuje podmienky správnej lekárskej praxe. Podľa § 30 je potrebné uchovávať lieky za podmienok určených držiteľom registrácie lieku alebo výrobcom, pričom teplota a vlhkosť sa musia denne zaznamenávať, kontrolovať a vyhodnocovať počas prevádzky.
Zákon o metrológii č. 157/2018 Z.z. podľa § 17 zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania pri skladovaní a výrobe potravín medzi povinne kalibrované meradlá.
Podľa § 3 vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke a mrazničke alebo sklade monitorovaná povinne kalibrovaným meradlom.
Podľa § 3 bod 5 vyhlášky č. 423/2012 Z.z. o mäse jatočných zvierat sa stanovuje povinnosť merať teplotu vzduchu počas skladovania, uchovávania a vystavovania mäsa vo vitrínach najmenej jedným ľahko viditeľným kalibrovaným teplomerom.
Teplomery a vlhkomery musia byť pravidelne kalibrované v akreditovaných kalibračných laboratóriách a mať platný kalibračný certifikát. Viesť evidenciu každého používaného povinne kalibrovaného meradla, ktorá umožňuje jednoznačnú identifikáciu každého povinne kalibrovaného meradla s uvedením miesta jeho používania, intervalu kalibrácie a každý dátum jeho kalibrácie a uchovávať doklad o kalibrácii.
Spoľahnite sa na profesionálnu certifikáciu od KALIBRA SK s.r.o.
KVALITA, DÔVERA, RÝCHLOSŤ A SPOĽAHLIVOSŤ.