



- Dostupnosť: Skladom
Príslušenstvo
Vybrať | Produkt | Cena bez DPH | Množstvo |
Predĺženie záruky +2 roky pre DS102 | 10,00€ |
| |
Kalibračný bod navyše (kalibračné body uveďte v komentári k objednávke v košíku) | 5,00€ |
|
Popis
Nakupujte kalibrované teplomery a váhy za veľkoobchodné ceny priamo z nášho akreditovaného kalibračného laboratória.
Kalibrovaný záznamový teplomer s vlhkomerom DS102 s certifikátom o kalibrácii pre monitorovanie teploty a vlhkosti v chladných skladoch a pivniciach. Je to náš najpredávanejší záznamník, obľúbený pre jeho jednoduchú obsluhu a rýchle sťahovanie údajov.
Softvér a návod na obsluhu si jednoducho u nás stiahnete pod obrázkami produktu.
Dodáme Vám tento záznamník už kompletne nastavený, stačí ho len položiť na miesto merania.
Použitie záznamníka DS102
- Gastronómia a potravinárstvo: monitorovanie teploty a vlhkosti v chladničkách a chladiacich skladoch s potravinami podľa predpisu HACCP
- Domáce použitie: monitorovania a zaznamenávanie teploty a vlhkosti v pivniciach
Technické špecifikácie:
- Merací rozsah: -40°C až 60°C / 1 až 99 %
- Rozlíšenie: 0,1°C / 1%
- Rozmery: 92 x 62 x 18 mm
- Batéria: 1 ks CR2032 v balení
- Komunikácia s PC: OS Vista, XP, WIN 7 až WIN 11
- Pamäť: pre 20736 údajov
- Interval záznamu: minimálne raz za 8s a maximálne raz za 4h, nastaviteľný pomocou softvéru
- Pripojenie: kábel pre komunikáciu s PC v balení
- Hmotnosť: 35g
Akreditovaná kalibrácia v cene:
- Kalibrácia prebieha v našom akreditovanom kalibračnom laboratóriu
- 8 kalibračných bodov 0, 4, 6, 8, 10°C / 50, 70, 90 %
- Certifikát o kalibrácii
Rekalibrácia bez starostí:
- Včas Vás upozorníme na potrebu opätovnej kalibrácie
- Rekalibrácie vykonávame rýchlo a spoľahlivo u nás v laboratóriu
- Odporúčaná periodicita kalibrácie je minimálne raz za 2 roky (alebo podľa požiadaviek inšpekčných orgánov)
Prispôsobenie a príslušenstvo:
- uvedené kalibračné body je možné upraviť podľa požiadaviek bez zmeny ceny
- ak potrebujete kalibračné body navyše, môžete si ich objednať ako príslušenstvo. Hodnoty kalibračných bodov uveďte v komentári v košíku. Každý ďalší kalibračný bod navyše je v cene 5 € bez DPH
- Záruka na meradlo + 2 roky ako príslušenstvo
Dostupnosť a doprava:
- Na sklade: produkt je skladom a odosielaný ihneď s aktuálnym dátumom kalibrácie
- Doprava kuriérom zadarmo na Slovensku aj do Českej republiky: pri objednávke 2 a viac kusov meradiel s certifikátom o kalibrácii ( pri objednaní 1 ks je doprava kuriérom 5 € bez DPH)
Výhody nákupu u nás:
- Priamy nákup z akreditovaného kalibračného laboratória, odborné poradenstvo, preverené meradlá
- Nastavenie meradla: záznamník Vám doručíme už kompletne nastavený a okamžite pripravený na záznam teploty a vlhkosti
- Kalibrácia: Kalibrácie aj následné rekalibrácie po skončení platnosti vykonávame v našom akreditovanom kalibračnom laboratóriu
- Okamžitá dostupnosť: produkt je skladom a odosielaný ihneď s aktuálnym dátumom kalibrácie
- Možnosť prispôsobenia: kalibračné body je možné upraviť podľa požiadaviek bez zmeny ceny a možnosť objednať kalibračné body navyše
- Možnosť predĺženia záruky na meradlo: + 2 roky
- Pripomienka rekalibrácie: bezproblémová opätovná kalibrácia, pred uplynutím platnosti kalibrácie Vás upozorníme na potrebu opätovnej kalibrácie
- Najlepšia cena
Obsah balenia:
- Záznamník teploty a vlhkosti DS102
- Akreditovaný certifikát o kalibrácii
- Evidenčná karta meradla
Vyhláška MZ SR č. 129/2012 Z.z upravuje podmienky správnej lekárskej praxe. Podľa § 30 je potrebné uchovávať lieky za podmienok určených držiteľom registrácie lieku alebo výrobcom, pričom teplota a vlhkosť sa musia denne zaznamenávať, kontrolovať a vyhodnocovať počas prevádzky.
Zákon o metrológii č. 157/2018 Z.z. podľa § 17 zaraďuje teplomery používané v zariadeniach spoločného stravovania pri skladovaní a výrobe potravín medzi povinne kalibrované meradlá.
Podľa § 3 vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach a požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania musí byť teplota v každej chladničke a mrazničke alebo sklade monitorovaná povinne kalibrovaným meradlom.
Podľa § 3 bod 5 vyhlášky č. 423/2012 Z.z. o mäse jatočných zvierat sa stanovuje povinnosť merať teplotu vzduchu počas skladovania, uchovávania a vystavovania mäsa vo vitrínach najmenej jedným ľahko viditeľným kalibrovaným teplomerom.
Teplomery a vlhkomery musia byť pravidelne kalibrované v akreditovaných kalibračných laboratóriách a mať platný kalibračný certifikát. Viesť evidenciu každého používaného povinne kalibrovaného meradla, ktorá umožňuje jednoznačnú identifikáciu každého povinne kalibrovaného meradla s uvedením miesta jeho používania, intervalu kalibrácie a každý dátum jeho kalibrácie a uchovávať doklad o kalibrácii.
Spoľahnite sa na profesionálnu certifikáciu od KALIBRA SK s.r.o.
KVALITA, DÔVERA, RÝCHLOSŤ A SPOĽAHLIVOSŤ.