Vlhkomery s teplomerom s certifikátom o kalibrácii

Vlhkomery s teplomerom - digitálne a analógové vlhkomery s teplomerom využívané pri kontrole teploty a vlhkosti prostredia v chladných, chladených, suchých skladoch, v interiéroch a pod. Najčastejšie kalibrované body pre suchý, chladný a chladený sklad: Teplota: +2°C, +6°C, +10°C, +20°C, +30°C a Vlhkosť: 30%, 50%, 70%, 80%, 90% RV.

KALIBRA SK s.r.o. - Akreditované kalibračné laboratórium 


Naše laboratórium má stanovený, zavedený, dokumentovaný a udržiavaný systém manažérstva kvality v rozsahu činností laboratória podľa ISO/IEC 17025:2017 a spĺňa požiadavky normy ISO 9001:2015


Vykonávame:

  • Predaj, servis, kalibrácie a overovanie meradiel


Pre potreby HACCP a skladovanie liekov je nutná akreditovaná kalibrácia teploty a vlhkosti. Kalibrácia sa vykonáva po prijatí objednávky.

  • Zákon o metrológii ustanovil pre zariadenia spoločného stravovania povinnosť používať POVINNE KALIBROVANÉ MERADLÁ v skladoch potravín. Podľa Vyhlášky 533/2007 o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia spoločného stravovania - Chladený a mraziarenský sklad možno podľa kapacity zariadenia spoločného stravovania nahradiť chladničkou a mrazničkou , ktoré musia spĺňať metrologické požiadavky rovnaké ako sklad. Na základe uvedeného je povinnosťou vybaviť každú chladničku, mrazničku, suchý a studený sklad povinne kalibrovaným meradlom. Pri vydávaní stravy a pečení je potrebný kalibrovaný vpichový teplomer . 

Podľa obľúbenosti
všetky položiek na stránku

76 položiek

Strana: